Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
⌂
Anasayfa ›Bilim
Bilim

Osmangazi Belediyesi araç filosuna 41 yeni araç kattı

Osmangazi Belediyesi, 16 ayrı müdürlükte kullanılmak üzere 41 yeni aracı hizmete aldı. Başkan Erkan Aydın, yatırımla hizmet kalitesini artırmayı hedeflediklerini söyledi.

Yayınlama: 27.10.2026 - 14:54
Paylaş:

BURSA - BHA

Osmangazi’de yaşayan yaklaşık 1 milyona yakın vatandaşa daha nitelikli hizmet sunabilmek için çalışmalarını aralıksız sürdüren Osmangazi Belediyesi, hizmet araçlarına yönelik yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Göreve geldiği günden bu yana Osmangazi’nin ihtiyaçlarına yönelik çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Erkan Aydın, ilçeye kazandırılan ve hizmet kapasitesini artıracak yeni araçları tek tek inceleyerek Osmangazililere hayırlı olmasını diledi.

Filoya dahil edilen araçlar arasında 25 camlı panelvan, 4 çift kabin kamyonet, 1 iş makinesi, 1 ekskavatör, 3 kapalı kasa Custom, 1 traktör, 1 sepetli kamyon, 1 minibüs, 2 otomobil, 1 karavan ve 1 motosiklet yer aldı. Farklı ihtiyaçlara yönelik araçlardan oluşan yeni filo, Osmangazi Belediyesi’nin 16 ayrı müdürlüğünün çalışmalarına katkı sağlayacak. Araçların hizmete girmesiyle birlikte Osmangazi genelinde yürütülen hizmetlerin daha etkin ve koordineli bir şekilde sürdürülmesi amaçlanıyor.

“Yeni Araçlarımızla Yurttaşlarımıza Daha İyi Hizmet Edeceğiz”

Osmangazi ve Bursa’da yaşayan vatandaşlara daha kaliteli hizmet sunabilmek için çalıştıklarını belirten Osmangazi Belediye Başkanı Erkan Aydın, sözlerinde şu ifadelere yer verdi:

“Osmangazi Belediyesi olarak, ilçemizde yaşayan yurttaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak amacıyla son birkaç ay içerisinde iş makineleri, ekskavatörler, temizlik araçları, hizmet araçları ve traktörler başta olmak üzere birçok aracı filomuza kazandırdık. Vatandaşlarımıza daha etkin hizmet sunmamızı sağlayacak yeni araçlarımızı, Cumhuriyet’imizin 103’üncü yıl dönümünde Osmangazi Meydanı’nda sergileyerek hizmete sunduk. Yeni araçlarımızın tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Bu alımların tamamını, gerekli yasal izinleri alarak Devlet Malzeme Ofisi üzerinden gerçekleştirdik. Filomuza kazandırdığımız araçlarla, ekonomik ömrünü tamamlamış ve hurdaya ayrılmış iş makineleri ile hizmet araçlarımızı yeniledik. Bizim tek bir amacımız var: Osmangazi’de ve Bursa’da yaşayan vatandaşlarımıza daha iyi hizmet sunmak, hizmet kalitemizi yükseltmek ve hemşehrilerimizin refahına katkı sağlamak.”


 

Son Haberler

İzmir'de eski eşini silahla yaralayan sanığın yeniden yargılandığı davada karar

27.10.2026 - 16:27

Çanakkale Havalimanı'nda kimyasal madde tatbikatı yapıldı

27.10.2026 - 15:47

Bakan Kurum: Onu istemeyen; TOKİ ile evlerini yerinde dönüştürerek yeni yuvalarına sahip olacak

27.10.2026 - 15:40

Kayseri'de silahlı kavgada 3 kişi yaralandı

27.10.2026 - 15:07

Giresun'da doğal gaz yatırımları genişliyor

27.10.2026 - 15:07

Gazeteci Telatar'dan derbi sonrası tepki: Bizi kınıyorsunuz da kendinize ne diyorsunuz?

27.10.2026 - 15:02

İnegöl Belediyesi’nde 122 personele yalın yönetim eğitimi

27.10.2026 - 14:56

Osmangazi Belediyesi araç filosuna 41 yeni araç kattı

27.10.2026 - 14:54

Bakan Kurum: Artık taahhütlerin eyleme geçme zamanıdır

27.10.2026 - 14:54

Yıldırım Belediyesi’nden Yavuzselim’e yeni yaşam merkezi

27.10.2026 - 14:53
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam