Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Kocaeli'den Muğla'ya uzanan İstanbulspor sevgisi

- Muğlaspor maçındaki tek İstanbulspor taraftarı Yaşar Karataş, müsabakayı çocuklarıyla tribünden izledi

Yayınlama: 24.10.2026 - 20:27
Paylaş:

MUĞLA (AA) - Trendyol 1. Lig'in 12. haftasında Muğlaspor'un İstanbulspor'u konuk ettiği maçta sarı-siyahlı ekibin tek taraftarı Yaşar Karataş, karşılaşmayı iki çocuğuyla tribünden takip etti.

İşi nedeniyle 2019’dan bu yana Kocaeli’de yaşayan 37 yaşındaki Karataş, 2017’den beri İstanbulspor’un iç saha ve deplasman maçlarına gidiyor.

Deplasman karşılaşmalarını genellikle tek başına izleyen Karataş, havanın güzel olmasını fırsat bilerek 9 yaşındaki kızı Ravzanur ve 2 yaşındaki oğlu Göktuğ Alp’i de Muğla’daki maça getirdi.

Kocaeli’den İstanbul’a, oradan da hava yoluyla Muğla’ya gelen Karataş, çocuklarıyla birlikte deplasman tribününde takımına destek verdi.


- Çocuklarıma verdiğim sözü tuttum

İstanbulspor sevgisinin mesafeleri aşmasını sağladığını belirten Yaşar Karataş, yaklaşık 9 yıldır takımının maçlarını tribünden takip ettiğini söyledi.

Deplasmanlara genellikle yalnız gittiğini anlatan Karataş, “Bu maçta deplasman tribününde taraftar olarak sadece ben ve çocuklarım vardık. Güzel havayı fırsat bilip çocuklarıma verdiğim sözü tutmak istedim. Maça gelmeyi çok istiyorlardı, bugüne kısmet oldu.” dedi.

İstanbul’da doğup büyüdüğünü, aslen Çankırılı olduğunu dile getiren Karataş, çocuklarının ilk kez stadyum atmosferini yaşamasının kendisi için unutulmaz olduğunu ifade etti.


- Muğlaspor’a başarılar dilerim

İstanbulspor’un sezona istediği gibi başlayamadığını belirten Yaşar Karataş, devre arasında yapılacak takviyelerle takımın toparlanmasını umduğunu kaydetti.

Muğlaspor Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak'tan övgüyle söz eden Karataş, “Yalçın hoca bizim için değerli. Bizde de emekleri çok. Kendisini tebrik ediyorum. Muğlaspor, ligde yeni olmasına rağmen gayet iyi. Muğlaspor camiasına da başarılar dilerim.” diye konuştu.

Karataş, İstanbulspor’a desteğini sürdüreceğini belirtti.


# muğla
Son Haberler

Nevşehir'de tıra çarpan otomobildeki 2 kişi öldü

24.10.2026 - 21:07

Kocaeli'den Muğla'ya uzanan İstanbulspor sevgisi

24.10.2026 - 20:27

Kütahya'da inşaattan düşen işçi yaşamını yitirdi

24.10.2026 - 19:47

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şen, Kütahya'da konuştu:

24.10.2026 - 19:07

Milli güreşçi Yüksel Sarıçiçek, Dünya Şampiyonası'nda finale yükseldi

24.10.2026 - 19:07

Mersin'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 5 zanlı tutuklandı

24.10.2026 - 18:27

Manisa'daki uyuşturucu operasyonlarında 86 bin 654 sentetik ecza hapı ele geçirildi

24.10.2026 - 18:27

Trabzonspor, Çaykur Rizespor hazırlıklarını sürdürdü

24.10.2026 - 18:27

Ankara Kent Konseyi'nde Cumhuriyet'in 103. yılına özel dijital farkındalık etkinliği

24.10.2026 - 18:26

Hentbol: Erkekler Süper Lig

24.10.2026 - 17:47
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam