Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Beşiktaş-Midtjylland maçının ardından

- Siyah-beyazlı oyuncu Salih Özcan: "İlk maçın galibiyetle geçmesi gurur verici bir his. O yüzden çok mutluyum" - "(Rövanş maçıyla ilgili) Yüzde 100'ümüzü verip, evimize galibiyetle döneceğiz"

Yayınlama: 23.07.2026 - 23:47
Paylaş:

İSTANBUL (AA) - UEFA Avrupa Ligi 2. eleme turu ilk maçında Danimarka ekibi Midtjylland'ı sahasında 1-0 yenen Beşiktaş'ta orta saha oyuncusu Salih Özcan, çok mutlu olduğunu ve rövanşta da galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Tüpraş Stadı'nda oynanan maçın ardından 28 yaşındaki futbolcu, basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Taraftarların oluşturduğu atmosferle ilgili konuşan Salih, "Güzel bir atmosfer olacağını biliyordum. Gerçekten inanılmaz bir atmosferdi. İlk maçın galibiyetle geçmesi gurur verici bir his. O yüzden çok mutluyum." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı takıma uyum sağladığını anlatan tecrübeli oyuncu, "Takıma iyi adapte oldum. Zaten çoğunu milli takımdan tanıyorum. Takım beni iyi karşıladı. Kampın da iyi geçtiğini düşünüyorum." diye konuştu.

Galibiyetten dolayı çok mutlu olduğunu dile getiren Salih Özcan, "Kazandığımız için mutluyuz. 2-3 gol fazla atsaydık ikinci maça daha rahat giderdik. Genellikle zor bir maç olacağını düşünüyorum. Rakibimiz kaliteli bir takım. Bugün de gördük. Yüzde 100’ümüzü verip, evimize galibiyetle döneceğiz." değerlendirmesinde bulundu.

Takımın genel performansının çok iyi olduğunu vurgulayan tecrübeli futbolcu, "90 dakika oyunu iyi kontrol ettik. Pozisyonlar vardı. 2-3 gol fazla atsaydık daha rahat olurdu. Böyle de kabul etmemiz lazım. İkinci maçta da yüzde 100’ümüzü vereceğiz." dedi.

Orkun Kökçü ile sahadaki uyumlarına ilişkin bir soruya Salih Özcan, "Benim pozisyonum 6 numara. Ben de gol atmak, asist yapmak isterim. İlk başta takım önemli. Takımın kazanması önemli. Bugün öyle oldu. Onun için mutluyum, inşallah devamı da gelir." yanıtını verdi.

# Beşiktaş # Futbol # Midtjylland # UEFA Avrupa Ligi
Son Haberler

Samsun Kitap Fuarı ziyaretçilere kapılarını açtı

24.10.2026 - 13:07

"Mardin Kültür Yolu Festivali" sürüyor

24.10.2026 - 13:07

Erzincan Valisi Hamza Aydoğdu heyelan bölgesinde incelemelerde bulundu

24.10.2026 - 12:27

Fenerbahçe'nin borcu 36,4 milyar lira olarak açıklandı

24.10.2026 - 12:03

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığına 3 yılda 881 milyar liralık bütçe öngörülüyor

24.10.2026 - 12:02

Sahil Güvenlik ekipleri 9 ayda 3 bin 194 kişiyi kurtardı

24.10.2026 - 12:00

Van'dan Viyana'ya uzanan başarı geleceğin müzisyenlerine ilham oluyor

24.10.2026 - 11:47

Ümraniye'deki sanayi sitesinde balkonun kısmen çökmesi sonucu 3 işçi yaralandı

24.10.2026 - 11:47

Kars'ta kara ve kızıl akbabalar gruplar halinde beslenirken görüntülendi

24.10.2026 - 11:47

Samsun'un Ulusal Kültürel Miras Envanteri'ndeki unsur sayısı 30'a yükseldi

24.10.2026 - 11:47
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam