12 Temmuz 2026 Pazar
DOLAR 47.04 ₺
EURO 53.72 ₺
STERLIN 63.05 ₺
G.ALTIN 6,225.55 ₺
BTC 64,009.02 $
ETH 1,803.77 $
BİST 0.00

    Zonguldak ve Kocaeli'de sıcak havadan bunalanlar plajları doldurdu

    GündemTeknolojiZonguldak
    Yayınlama: 12 Temmuz 2026 Pazar 13:32
    ads

    Zonguldak ve Kocaeli'de sıcak havadan bunalanlar plajları doldurdu

    ZONGULDAK (AA) - Zonguldak ve Kocaeli'de sıcak hava ve nemin bunaltıcı etkisinden kurtulmak isteyen vatandaşlar, denizin keyfini çıkardı.

    Zonguldak'ta sıcak havadan bunalan vatandaşlar, hafta sonunu fırsat bilerek aileleriyle Kapuz, Değirmenağzı ve Ilıksu plajlarına akın etti.

    Vatandaşların, şemsiye açacak ve havlu serecek yer bulmakta güçlük çektiği Kapuz Plajı, en yoğun günlerinden birini yaşadı. Yüzme alanı olarak belirlenen sahil hattında güvenlik şamandıraları çekildi.

    Olası deniz kazaları ve boğulmalara karşı gözetleme kulelerinde tedbir alan cankurtaran ekipleri, güvenlik şamandıralarını geçen vatandaşlara anons yaparak uyarılarda bulundu.

    Kentte hava sıcaklığı 26, deniz suyu sıcaklığı 21,5 derece, nem ise yüzde 68 olarak ölçüldü.

    - Kocaeli

    Hava sıcaklığının 29 derece ölçüldüğü Kocaeli'de vatandaşlar, mavi bayraklı plajlarda serinlemeye çalıştı.

    Ulaşım kolaylığı dolayısıyla Karamürsel ilçesinin mavi bayraklı plajları yoğun ilgi gördü.

    Çevre ilçeler ile Karamürsel'den gelen vatandaşlar, plajlarda güneşin ve denizin keyfini çıkardı.

    Serinlemek için denize girmek isteyenlerin yanı sıra bazı tatilciler, plaj boyunca yer alan yeşil alanlarda piknik yaptı.














    İlk Yorumu Sen Yaz
    code