2 Kasım 2026 Pazartesi
DOLAR 49.98 ₺
EURO 56.01 ₺
STERLIN 67.09 ₺
G.ALTIN 6,368.65 ₺
BTC 78,231.34 $
ETH 2,287.35 $
BİST 0.00

    TİMBİR’den DEÜ Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz’a ziyaret

    Bilimİzmir
    Yayınlama:
    ads

    Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet, Dokuz Eylül Üniversitesi (DEÜ) Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz’ı ziyaret etti.

    TİMBİR’den DEÜ Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz’a ziyaret

    İZMİR – BHA

    TİMBİR Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa, Dokuz Eylül Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bayram Yılmaz ile bir araya geldi. Ziyarette, TİMBİR Genel Başkanvekili, Balkan Stratejik Araştırmalar Merkezi (BASAM) Başkanı ve 24. Dönem İzmir Milletvekili Rifat Sait, TİMBİR Genel Başkan Yardımcısı ve Teşkilat Başkanı Cengiz Aksan, TİMBİR Genel Sekreteri ve Birlik Haber Ajansı (BHA) Genel Müdürü Muhammet Kaçar ile TİMBİR İzmir Temsilcisi Hakan Kandemir de yer aldı.

    Görüşmede, üniversiteler ile dijital medya kuruluşları arasındaki iş birliği imkanları ve iletişim alanındaki gelişmeler üzerine karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

    Üniversitelerin medya ve iletişim alanındaki çalışmaları ile dijital haberciliğin gelişimine yönelik konular değerlendirildi.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code