YOZGAT (AA) - Yozgat'ın Sorgun Belediyesi tarafından bu yıl 6'ncısı düzenlenen Sorgun Festivali (SORFEST) kapsamında İkilem müzik grubu ve Mela Bedel sahneye çıktı.
Sorgun ilçesi Şakir Efendi Meydanı'nda gerçekleştirilen konser, vatandaşların yoğun ilgisiyle renkli görüntülere sahne oldu.
Alanı dolduran müzikseverler, sanatçıların seslendirdiği parçalar eşliğinde eğlenceli anlar yaşadı.
Konser öncesi gazetecilere açıklamalarda bulunan Sorgun Belediye Başkanı Mustafa Erkut Ekinci, SORFEST'in bölgenin festivali haline geldiğini söyledi.
Çevre illerden SORFEST'e katılmaya gelenler olduğunu belirten Ekinci, "Yaklaşık 16 ilden buraya festivali izlemek maksadıyla turlar düzenlenmeye başladı. Bu da bizi mutlu ediyor, memnun ediyor, gururlandırıyor. SORFEST kapsamında sadece sanatçılarımızın verdiği konserler yok, aynı zamanda olta balıkçılığı turnuvası, uçurtma şenliği, çocuk şenliği, bisiklet turu, modifiye araç fuarı ve mahalle şenlikleri gibi ek etkinlikler de düzenliyoruz. SORFEST büyüyerek devam ediyor." dedi.
Ekinci, gelecek yıllarda festivalin Kültür ve Turizm Bakanlığı Kültür Yolu Festivalleri içerisinde yer alması temennisinde bulundu.
Konuşmaların ardından İkilem grubu ve Mela Bedel sevilen şarkılarını seslendirdi.







