15 Temmuz 2026 Çarşamba
DOLAR 47.04 ₺
EURO 53.99 ₺
STERLIN 63.75 ₺
G.ALTIN 6,142.72 ₺
BTC 64,493.95 $
ETH 1,865.40 $
BİST 0.00

    Samsun'da gaziler "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Çadırı"nı ziyaret etti

    GündemTeknolojiSamsun
    Yayınlama: 15 Temmuz 2026 Çarşamba 19:32
    ads

    Samsun'da gaziler "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Çadırı"nı ziyaret etti

    SAMSUN (AA) - Samsun'da gaziler, "15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Anma Çadırı"na ziyarette bulundu.

    Türkiye Muharip Gaziler Derneği Samsun Şube Başkanı Ahmet Diril, Valilik koordinesinde Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığınca İstiklal Meydanı'na kurulan anma çadırında misafir defterini imzaladı.

    Diril ve gaziler, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı Samsun Bölge Müdürü Ebu Bekir Ayrancı eşliğinde çadırda Dijital Gösterim Merkezi'ni gezdi.

    Burada "Hafıza", "İrade" ve "Zafer" alanları videolarını izleyen gaziler, şehitlerin isimleri ve fotoğraflarının yer aldığı alanları inceledi.

    Diril, AA muhabirine, şanlı Türk bayrağının rengini şehitlerin kanından aldığını söyledi.

    Şehit ve gazilerin Türkiye'nin temel taşlarını oluşturduğunu belirten Diril, çadırda, vatan toprakları için 15 Temmuz'da hain darbe girişiminin kahramanları olan değerli insanların hayat hikayelerini ve geçmişte bıraktıkları izleri seyrettiklerini kaydetti.

    Hatıra fotoğrafı çektiren gaziler, daha sonra çadırdan ayrıldı.

    Öte yandan, çadır 20 Temmuz'a kadar ziyarete açık kalacak.






    İlk Yorumu Sen Yaz
    code