7 Şubat 2026 Cumartesi
DOLAR 43.61 ₺
EURO 51.60 ₺
STERLIN 59.46 ₺
G.ALTIN 6,943.53 ₺
BTC 70,335.63 $
ETH 2,055.72 $
BİST 0.00

    Sakarya’da ‘Tanık’ Sergisi 26 Ekim’e Kadar Ziyaret Edilebilecek

    GündemSakarya 17
    Yayınlama: 8 Ekim 2025 Çarşamba 14:57
    ads

    Sakarya Büyükşehir Belediyesi ve Anadolu Ajansı iş birliğiyle hazırlanan “Tanık” Sergisi Ofis Sanat Merkezi’nde açıldı.

    Sakarya’da ‘Tanık’ Sergisi 26 Ekim’e Kadar Ziyaret Edilebilecek

    Anadolu Ajansı’nın Tanık kitabında yer alan ve 50 adet fotoğrafın bulunduğu sergide, İsrail'in 7 Ekim’den bugüne kadar Gazze'de işlediği tüm suçlar gözler önüne serildi. Sergi, 26 Ekim’e kadar tüm Sakaryalıların ziyaretine açık olacak.

    İşgalci İsrail’in Gazze’de işlediği suçlaratemel delil niteliğinde olacak sergide, Anadolu Ajansı muhabirleri ve Filistinli gazetecilerin bölgede zor şartlarda elde ettiği50 fotoğraf yer aldı.

    Yoğun bir katılımla gerçekleştirilen programa, Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fikret Bayhan, SUBÜ Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sarıbıyık, Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Alpay Şirin, Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir, AA Yurt Haberleri Müdürü Orhan Topal, AA Ankara Haberleri Müdürü Yücel Velioğlu,AA Sakarya Bölge Müdürü Enes Duran,fotoğraf sanatçıları ve Filistin davasına duyarlı çok sayıda vatandaş katıldı.

     

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code