9 Şubat 2026 Pazartesi
DOLAR 43.60 ₺
EURO 51.76 ₺
STERLIN 59.40 ₺
G.ALTIN 7,014.14 ₺
BTC 69,182.93 $
ETH 2,084.58 $
BİST 0.00

    Kocaeli’de Kalpler Bir Adımda Buluştu

    GündemKocaeli 0
    Yayınlama: 17 Haziran 2025 Salı 09:40
    ads

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Babalar Günü’ne özel düzenlediği 'Adım Adım Baba-Çocuk Yürüyüşü' etkinliği, babalar ile çocuklarını keyifli bir doğa yürüyüşünde bir araya getirdi.

    Kocaeli’de Kalpler Bir Adımda Buluştu

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Babalar Günü’ne özel olarak düzenlenen “Adım Adım Baba-Çocuk Yürüyüşü” hem aile bağlarını güçlendirdi hem de babalarla çocuklara unutamayacakları bir vakit geçirme fırsatı sundu.

    BABALAR VE ÇOCUKLARA ÖZEL ETKİNLİK

    Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaygın Eğitim Şube Müdürlüğü öncülüğünde hayata geçirilen Adım Adım Kocaeli Kulübü, Babalar Günü’ne özel düzenlediği yürüyüş etkinliğiyle babalarla çocukları doğayla buluşturdu. Etkinlikte “Dijital Baba” olarak tanınan Orhan Toker, baba-çocuk ilişkileri ve değer eğitimi üzerine ilham verici söyleşi gerçekleştirdi. Projenin ikinci etkinliği olan “Adım Adım Baba-Çocuk Yürüyüşü”, Yuvacık Barajı Yürüyüş Parkuru’nda gerçekleştirildi. Babalar Günü’ne özel olarak hazırlanan bu etkinlik, çocuklar ve babalar için hem doğayla buluşma hem de birlikte kaliteli zaman geçirme fırsatı sundu.

    “Birlikte geçirilen zaman, en güzel hediyedir” anlayışıyla tasarlanan yürüyüşte, aile bağlarının güçlendirilmesi ve kuşaklar arası değer aktarımının desteklenmesi amaçlandı. Katılımcılar, doğal güzellikler eşliğinde belirlenen rotada yürürken, çeşitli duraklarda rehberler eşliğinde kısa “değer sohbetleri” gerçekleştirildi. Bu sohbetlerde saygı, sorumluluk, paylaşma gibi temel insani değerler ele alındı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code