17 Nisan 2026 Cuma
DOLAR 44.87 ₺
EURO 52.88 ₺
STERLIN 60.66 ₺
G.ALTIN 6,902.79 ₺
BTC 74,801.09 $
ETH 2,353.78 $
BİST 0.00

    Kocaeli Valisi Aktaş'tan fabrika yangınında ölen işçilerin ailelerine ziyaret

    GündemTeknolojiKocaeli
    Yayınlama: 9 Kasım 2025 Pazar 22:47
    ads

    Kocaeli Valisi Aktaş'tan fabrika yangınında ölen işçilerin ailelerine ziyaret

    KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Dilovası ilçesinde kozmetik fabrikasında çıkan yangında yaşamını yitiren 6 işçinin ailelerini ziyaret etti.

    Valilikten yapılan açıklamaya göre, Vali Aktaş'a ziyaretlerde AK Parti Kocaeli milletvekilleri Sadettin Hülagü, Veysal Tipioğlu ve Cemil Yaman, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Bakan Yardımcıları Ahmet Aydın, Lütfihak Alpkan ve Adnan Ertem, Dilovası Kaymakamı Metin Kubilay, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu ile AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şahin Talus eşlik etti.

    Yangında yaşamını yitiren Tuğba Taşdemir (17) ve kuzeni Nisanur Taşdemir (15), Cansu Esetoğlu (15), Hanım Gülek (52), Esma Gikan (31) ve Şengül Yılmaz'ın (59) ailelerini ziyaret eden Vali Aktaş ve beraberindeki heyet, ailelere başsağlığı dileklerini iletti.

    Ziyaretlerde Kur’an-ı Kerim okundu, dua edildi.

    Dilovası ilçesinde Mimar Sinan Mahallesi’ndeki bir kozmetik fabrikasında dün saat 09.00 sıralarında çıkan yangında 6 kişi hayatını kaybetmiş, 7 kişi de yaralanmıştı.




    İlk Yorumu Sen Yaz
    code