30 Ekim 2025 Perşembe
DOLAR 41.98 ₺
EURO 48.70 ₺
STERLIN 55.39 ₺
G.ALTIN 5,399.03 ₺
BTC 110,773.61 $
ETH 3,936.32 $
BİST 10,837.30

    Keşan’da Kaldırım İşgalleri Tepki Çekiyor!

    GündemEdirne 3
    Yayınlama: 30 Ekim 2025 Perşembe 10:40 Kaynak: Piha Haber Ajansı Editör: Cansu R.
    ads

    Keşan’da uzun süredir devam eden kaldırım işgali sorunu, vatandaşların tepkisini çekmeye devam ediyor.

    Keşan’da Kaldırım İşgalleri Tepki Çekiyor!

    İlçe merkezinin birçok noktasında kaldırımların araç otoparkı olarak kullanılması ve esnaflar tarafından işgal edilmesi, yaya geçişini neredeyse imkânsız hale getirdi.

    Vatandaşlar, bazı cadde ve sokaklarda araçların kaldırıma park ettiğini, bazı esnafın ise mallarını kaldırıma taşırarak yayaların kullanım alanını daralttığını ifade etti. Bu durumun özellikle çocuklu aileler, yaşlılar ve engelli bireyler için büyük zorluk yarattığı belirtildi.

    “BELEDİYE GÖRMEZDEN GELİYOR” TEPKİSİ

    Vatandaşlar, bu konuda Keşan Belediyesi’nin sessiz kaldığını dile getirerek, zaman zaman basında yer alan haberlerin de sonuçsuz kaldığını söyledi.

    Bir vatandaş, “defalarca yazıldı, çizildi ama bir çözüm yok. Kaldırımlar halkın kullanımına ait ama artık otopark gibi kullanılıyor. Belediye bu duruma göz yumuyor” dedi.

    BAŞKAN ÖZCAN’A ÇAĞRI

    Vatandaşlar, Keşan Belediye Başkanı Mehmet Özcan’dan konuyla ilgili adım atmasını ve denetimlerin artırmasını talep ediyor. “Artık sesimizi duysun, bu soruna kalıcı çözüm üretsin” diyen vatandaşlar, kaldırımların asıl amacına uygun kullanılmasını ve kaldırımların yayalara ait olduğunu belirttiler.

     

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code