24 Ekim 2026 Cumartesi
DOLAR 49.77 ₺
EURO 55.87 ₺
STERLIN 66.68 ₺
G.ALTIN 6,384.76 ₺
BTC 81,565.25 $
ETH 2,402.17 $
BİST 0.00

    Gençlerbirliği, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı

    GündemTeknolojiSporAnkara
    Yayınlama:
    ads

    Gençlerbirliği, Trabzonspor maçının hazırlıklarını tamamladı

    ANKARA (AA) - Gençlerbirliği, Trendyol Süper Lig'in 4. haftasında yarın deplasmanda Trabzonspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

    Kulübün açıklamasına göre Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde teknik direktör Metin Diyadin yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, ısınma koşusu ve koordinasyon çalışmasıyla başladı.

    Kırmızı-siyahlılar, çabukluk ve reaksiyona yönelik antrenmanın ardından 5'e 2 top kapma oynadı. Antrenman, tam sahada yapılan taktiksel çalışmalar ve duran top organizasyonlarıyla sona erdi.

    Başkent ekibinde Trabzonspor karşılaşması öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, tedavisi devam eden Cheikh Niasse ile takımla birlikte çalışmalara yeni başlayan Kevin Rodrigues'in maç kadrosunda yer alması beklenmiyor.






    İlk Yorumu Sen Yaz
    code