24 Ekim 2026 Cumartesi
DOLAR 49.77 ₺
EURO 55.87 ₺
STERLIN 66.68 ₺
G.ALTIN 6,384.76 ₺
BTC 81,565.25 $
ETH 2,402.17 $
BİST 0.00

    Gençlerbirliği, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

    GündemTeknolojiSporAnkara
    Yayınlama:
    ads

    Gençlerbirliği, kupa maçının hazırlıklarını tamamladı

    ANKARA (AA) - Natura Dünyası Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası B Grubu'nun 4. haftasında deplasmanda Aliağa Futbol ile oynayacağı maçın hazırlıklarını tamamladı.

    Kırmızı-siyahlı kulüpten yapılan açıklamaya göre, Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde yapılan antrenman, koordinasyon ve sprint çalışmasıyla başladı.

    Teknik direktör Levent Şahin yönetimindeki idmanın, dar alanda oynanan 5'e 2 top kapma oyunuyla sona erdiği kaydedildi.

    Başkent ekibinde karşılaşma öncesinde cezalı oyuncu bulunmazken, tedavisi süren Oğulcan Ülgün'ün maç kadrosunda yer almayacağı bildirildi.

    Ziraat Türkiye Kupası B Grubu 4'üncü ve son hafta maçında Aliağa Futbol ile Natura Dünyası Gençlerbirliği yarın saat 20.30'da İzmir'de karşı karşıya gelecek.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code