15 Ocak 2026 Perşembe
DOLAR 43.20 ₺
EURO 50.22 ₺
STERLIN 57.89 ₺
G.ALTIN 6,393.92 ₺
BTC 96,409.63 $
ETH 3,325.29 $
BİST 0.00

    Futbol: Trendyol 1. Lig

    GündemTeknolojiSporBolu 13
    Yayınlama: 20 Aralık 2025 Cumartesi 18:17 Kaynak: Anadolu Ajansı
    ads

    - Boluspor: 1 - Atko Grup Pendikspor: 2

    Futbol: Trendyol 1. Lig

    Stat: Bolu Atatürk

    Hakemler: Alpaslan Şen, Ömer Lütfü Aydın, Tuncay Ercan

    Boluspor: Türker Dırdıroğlu, Ömürcan Artan, Işık Kaan Arslan, Liço, Kouagba, Lima, Rahman Buğra Çağıran (Dk. 74 Devran Şenyurt), Doğan Can Davas, Arda Usluoğlu, Rasheed, Hasani (Dk. 74 Boakye)

    Atko Grup Pendikspor: Deniz Dilmen, Soldo, Berkay Sülüngöz, Denic, Clarke-Harris (Dk. 77 Thuram), Wilks (Dk. 90 Enis Safin), Hüseyin Maldar (Dk. 90 Tarık Tekdal), Mesut Özdemir, Bekir Karadeniz (Dk. 84 Görkem Bitin), Sequeirra, Yiğit Fidan

    Goller: Dk. 57 Bekir Karadeniz, Dk. 72 Wilks (Atko Grup Pendikspor), Dk. 90 Doğan Can Davas (Boluspor)

    Sarı kartlar: Dk. 68 Arda Usluoğlu (Boluspor), Dk. 90 Deniz Dilmen (Atko Grup Pendikspor)


    BOLU (AA) - Trendyol 1. Lig'in 18. haftasında Atko Grup Pendikspor, deplasmanda Boluspor'u 2-1 yendi.

    Maçın başlangıç düdüğünün çalmasının ardından Bolusporlu futbolcular, ilk pası rakip takıma verdi. Her iki takımın futbolcuları da yaklaşık 1 dakika boyunca hareketsiz bekledi.

    Boluspor'da oyuncuların ve takım personelinin 3 aydır maaş alamadığı için futbolcuların bu şekilde bir protesto yaptığı öğrenildi.



    İlk Yorumu Sen Yaz
    code