3 Eylül 2026 Perşembe
DOLAR 48.32 ₺
EURO 56.38 ₺
STERLIN 65.66 ₺
G.ALTIN 6,980.69 ₺
BTC 77,462.10 $
ETH 2,410.97 $
BİST 0.00

    Farklı illerden gelen 80 genç Tunceli'nin doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetti

    GündemTeknolojiTunceli
    Yayınlama: 3 Eylül 2026 Perşembe 18:32
    ads

    Farklı illerden gelen 80 genç Tunceli'nin doğal ve kültürel güzelliklerini keşfetti

    TUNCELİ (AA) - Tunceli'de, Kültür ve Turizm Bakanlığı Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanlığı tarafından "Gençlerle Tunceli Doğa, Spor ve Ziyaret Programı" düzenlendi.

    Program kapsamında Türkiye'nin farklı şehirlerinden Tunceli'ye gelen 80 genç, görevliler eşliğinde Munzur Gözeleri, Tunceli Müzesi ve Yolkonak Cemevi'ni ziyaret etti.

    Bu alanlarla ilgili bilgilendirilen gençler, daha sonra Munzur Vadisi'ndeki Şehit Kaymakam Muhammed Fatih Safitürk Su Sporları Merkezi'nde rafting yapmanın heyecanını yaşadı.

    Vali ve Belediye Başkan Vekili Şefik Aygöl ile Alevi-Bektaşi Kültür ve Cemevi Başkanı Esma Ersin de gençlerle bir araya gelerek sohbet etti, görüş ve talepleri dinledi.

    Üç gün süren programda gençler, bölgenin doğal, tarihi ve kültürel güzelliklerini yakından tanıma fırsatı buldu.










    İlk Yorumu Sen Yaz
    code