11 Şubat 2026 Çarşamba
DOLAR 43.65 ₺
EURO 52.03 ₺
STERLIN 59.66 ₺
G.ALTIN 7,091.48 ₺
BTC 70,053.59 $
ETH 2,106.50 $
BİST 0.00

    Denizli’de “Pamukkale” Ezgileri Coşkuyla Yankılandı

    GündemDenizli 7
    Yayınlama: 22 Eylül 2025 Pazartesi 13:22
    ads

    Denizlili bestekâr Hayrünnisa Aydınlıoğlu’nun eserlerinden oluşan “Pamukkale” albümünün tanıtım konseri, sanatseverlerden yoğun ilgi gördü.

    Denizli’de “Pamukkale” Ezgileri Coşkuyla Yankılandı

    Kültür ve sanat etkinliklerine ara vermeden devam eden Denizli Büyükşehir Belediyesi, Denizlili bestekâr Hayrünnisa Aydınlıoğlu’nun en güzel eserlerini Denizlililerle buluşturdu.

    Denizli Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi Özay Gönlüm Salonu’nda gerçekleşen konserin genel sanat yönetmenliğini Ahmet Nuri Çağdaş üstlendi. Etkinliğe Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Mehmet Selçuk ve çok sayıda sanatsever katıldı.

    Gece boyunca Hayrünnisa Aydınlıoğlu’nun “Pamukkale” albümündeki eserler izleyicilere keyifli anlar yaşatırken, Denizli’nin müzik ve sanat alanındaki zenginliğine vurgu yapıldı. Solo ve koro söylenen şarkılara izleyenler de hep bir ağızdan eşlik etti. Davetliler, konser sonunda sanatçıları uzun süre alkışladı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code