2 Mart 2026 Pazartesi
DOLAR 43.96 ₺
EURO 51.53 ₺
STERLIN 59.01 ₺
G.ALTIN 7,538.78 ₺
BTC 66,396.59 $
ETH 1,956.99 $
BİST 0.00

    Çankırı'da özel gereksinimli bireyler için "yaran gecesi" düzenlendi

    GündemTeknolojiÇankırı 19
    Yayınlama: 3 Aralık 2025 Çarşamba 21:17
    ads

    Çankırı'da özel gereksinimli bireyler için "yaran gecesi" düzenlendi

    ÇANKIRI (AA) - Çankırı'da 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla, özel gereksinimli bireyler için Ahilik kültürünün bir parçası "yaran gecesi" gerçekleştirdi.

    İnci Taneleri Özel Eğitim Derneği ve Ahi Yaran Derneği tarafından düzenlen programda, özel gereksinimli bireyler maniler okudu, oyunlar oynadı.

    İnci Taneleri Özel Eğitim Derneği Başkanı Hatice Barak, özel bireylerin toplumsal hayata katılımını sağlamak ve farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını söyledi.

    3 Aralık Dünya Engelliler Günü'nün kendileri için bir kutlama günü olmadığını, sadece farkındalık günü olduğunu söyleyen Barak, programı özel gereksinimli bireylerin toplumda ve sosyal hayatta yer almaları ve toplumun daha anlayışlı olması için hazırladıklarını ifade etti.

    Program, özel gereksinimli bireylere katılım sertifikası verilmesiyle son buldu.








    İlk Yorumu Sen Yaz
    code