24 Ocak 2026 Cumartesi
DOLAR 43.37 ₺
EURO 51.33 ₺
STERLIN 59.23 ₺
G.ALTIN 6,945.51 ₺
BTC 89,673.03 $
ETH 2,958.17 $
BİST 0.00

    Büyükşehir’in kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor

    Kültür-SanatTrabzon 13
    Yayınlama: 26 Kasım 2025 Çarşamba 12:03 Kaynak: Piha Haber Ajansı Editör: Cansu R.
    ads

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin kültür-sanat etkinlikleri kapsamında sahne alan Özkan Ali Aydın ve Burak Koç’un piyano resitali, sanatseverlerden büyük beğeni topladı.

    Büyükşehir’in kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor

    Trabzon Büyükşehir Belediyesi’nin Kasım ayı kültür-sanat takvimi kapsamında düzenlenen piyano resitali, sanatseverlerin yoğun ilgisiyle gerçekleşti. Piyano eğitmeni Burcu Kalkanoğlu’nun öğrencileri Özkan Ali Aydın ve Burak Koç, sahne performanslarıyla izleyicilerden büyük alkış topladı. Hamamizade İhsan Bey Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinlikte genç yetenekler, klasik dönemden romantik döneme uzanan seçkin eserleri ustalıkla yorumlayarak salondan tam not aldı. Etkinliği takip eden sanatseverler, genç piyanistlerin başarılı performanslarına hayran kaldı.

    KÜLTÜR-SANAT ŞÖLENİ SÜRECEK

    Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Şehrimizi kültür ve sanatın merkezi hâline getirme hedefiyle tiyatrodan müziğe, söyleşiden atölye çalışmalarına kadar geniş kapsamlı etkinlikler düzenliyoruz. Her yaştan vatandaşlarımızın keyifle katılabileceği programlarımız önümüzdeki günlerde de devam edecek.”

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code