Başkan Altay, Ramazan'ın manevi atmosferinde gençlerle bir araya gelerek duygusal bir sohbet gerçekleştirdi. Sonrasında ise esnafların çay davetiyle samimi bir buluşmaya imza attı.
Ramazan ayının 25’inci günü Selçuklu Eyüp Sultan Camii’nde teravih namazı sonrası gençlerle bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştiren Başkan Altay, daha sonra bölgedeki esnafların çay davetine icabet etti.
Başkan Altay, “Bu mübarek zamanlarda gençlerimizle ve vatandaşlarımızla her fırsatta bir araya gelmek, Ramazan’ın manevi iklimini birlikte yaşamak bizlere huzur veriyor. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecemizin başta şehrimiz ve ülkemiz olmak üzere tüm İslam âlemine hayırlar getirmesini temenni ediyorum” ifadelerini kullandı.
Başkan Altay, Ramazan ayının bereketinden güç alan birlikteliğini gençlerle ve esnaflarla pekiştirdi. Kadir Gecesi'nin yaklaştığı bugünde manevi bir buluşmaya imza atan Başkan Altay, paylaşımlarıyla da takdir topladı.