15 Ocak 2026 Perşembe
DOLAR 43.20 ₺
EURO 50.39 ₺
STERLIN 58.09 ₺
G.ALTIN 6,411.91 ₺
BTC 96,410.75 $
ETH 3,325.33 $
BİST 0.00

    Balıkesir'de kaybolan kadın için başlatılan arama çalışması sürüyor

    GündemTeknolojiBalıkesir 7
    Yayınlama: 4 Ocak 2026 Pazar 13:32 Kaynak: Anadolu Ajansı
    ads

    - Kaybolduğu Kapıdağ bölgesinde aranan Elif Kumal'ın kamp bölgesine gelmek için evinden çıktığı anlara ait güvenlik kamerası kayıtları ortaya çıktı

    Balıkesir'de kaybolan kadın için başlatılan arama çalışması sürüyor

    BALIKESİR (AA) - Balıkesir'in Erdek ilçesinde kamp yaptığı bölgeden aracıyla ayrıldıktan sonra kendisinden haber alınamayan 33 yaşındaki Elif Kumal için başlatılan arama çalışması devam ediyor.

    Kapıdağ Yarımadası Yukarıyapıcı Göleti mevkisinde 27 Aralık'ta erkek arkadaşı E.G. ile kamp yapan ve bir süre tartıştıktan sonra kendi aracıyla bölgeden ayrılmasının ardından kaybolan Kumal, 8 gündür jandarma, itfaiye, AFAD ve 911 Arama Kurtarma Derneği ekiplerince aranıyor.

    41 araç, 11 dron ve 414 kişiyle dağdaki patika yollarda araçla ve yaya olarak inceleme yapan ekipler, Kumal'a ulaşmak için bölgedeki tavuk çiftlikleri, depoları, sazlık alanları, dereleri ve çok sayıda noktayı da araştırıyor. Jandarma dalgıçları gölete dalış yaparak Kumal'a ait iz bulmaya çalışıyor.

    Termal sonar arama cihazı, dron ve iz takip köpeklerinin de kullanıldığı çalışmalara, bölgeyi bilen off-road ekipleri de destek veriyor.

    Fırtınanın etkili olduğu bölgede, Bandırma'nın Edincik, Erdek'in Tatlısu, Ormanlı ve Ballıpınar mahallelerinin üst bölgelerine de ekipler sevk edildi.

    Öte yandan Elif Kumal'ın kamp bölgesine çıkmadan önceki kamera görüntüleri ortaya çıktı. Görüntüde Kumal'ın, Bandırma'daki evinden çıkması ve uzaklaşması yer alıyor.















    İlk Yorumu Sen Yaz
    code