Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, partisinin Üsküdar ilçe başkanlığının açılışına katıldı:

- "Ay sonuna kadar çalışmalarımızı İstanbul'da sürdüreceğiz. İstanbul Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve kültürel merkezidir. İstanbul'da siyaset, Türkiye'yi şekillendiren siyasettir"

Yayınlama: 05.01.2026 - 12:32
Paylaş:

İSTANBUL (AA) - Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, ay sonuna kadar çalışmalarını İstanbul'da sürdüreceklerini belirterek, "İstanbul Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve kültürel merkezidir. İstanbul'da siyaset, Türkiye'yi şekillendiren siyasettir." dedi.

Partisinin Üsküdar ilçe başkanlığı açılışına katılan Özdağ, 2026 çalışma yılını İstanbul'dan başlattıklarını ve önümüzdeki süreçte 39 ilçeyi kapsayacak bir saha çalışması yürüteceklerini söyledi.

İstanbul'un, Türkiye'nin siyasal kaderini belirleyen bir şehir olduğunu vurgulayan Özdağ, "Ay sonuna kadar çalışmalarımızı İstanbul'da sürdüreceğiz. İstanbul Türkiye'nin ekonomik, sosyal ve kültürel merkezidir. İstanbul'da siyaset, Türkiye'yi şekillendiren siyasettir. 10 milyona yakın seçmeniyle ve 80 ili temsil yeteneğiyle İstanbul siyaseti büyük bir önem taşımaktadır. Biz de Zafer Partisi olarak kurulduğumuz günden bu yana İstanbul çalışmalarımıza büyük bir önem veriyoruz." ifadelerini kullandı.

Özdağ, pazar yerlerinden AVM'lere, sivil toplum kuruluşlarından kamuoyu önderlerine kadar birçok kesimle bir araya geleceklerini belirterek, bu temaslarda hem yerel hem de ulusal sorunları dinleyeceklerini ve çözüm önerilerini anlatacaklarını kaydetti.

Tertemiz Türkiye projesiyle organize suç, uyuşturucu ve sanal kumar başta olmak üzere birçok konuda çözüm önerilerini ve mücadelelerini aktaracaklarını dile getiren Özdağ, "İstanbul 10 milyonluk seçmen, yabancılarla birlikte 20 milyon nüfusuyla Türkiye'nin en büyük şehriyse ne yazık ki organize suç örgütlerinin yoğunluğunda uyuşturucu ve sanal kumarda da en ağır bu sorunu yaşayan kent. Onun için uyuşturucuyla organize suçla sanal kumarla mücadelenin siklet merkezinin de İstanbul olması gerektiğini biliyoruz." diye konuştu.

Özdağ, ABD tarafından Venezuela Devlet Başkanı Nicolas Maduro'nun alıkonulmasını devletler hukuku ve demokrasi açısından kabul edilebilir olmadığını söyledi.

# Ümit Özdağ # Üsküdar İlçe Başkanlığı # Zafer Partisi
Son Haberler

Tarım ve Orman Bakanı Yumaklı, Kastamonu'da şiir yarışması ödül töreninde konuştu:

24.10.2026 - 02:28

Trabzon merkezli yasa dışı bahis operasyonunda 18 zanlı tutuklandı

24.10.2026 - 02:27

Hatay'da otomobilin çarptığı anne ve kızı öldü

24.10.2026 - 01:47

Boluspor-Vanspor FK maçının ardından

24.10.2026 - 01:07

İzmir'de toprağa gömülü 17 bin 528 uyuşturucu hap ele geçirildi

24.10.2026 - 01:07

Corendon Alanyaspor-Kocaelispor maçının ardından

23.10.2026 - 23:47

Futbol: Trendyol 1. Lig

23.10.2026 - 22:27

Estonya'nın milli günü Ankara'da kutlandı

23.10.2026 - 22:27

Mersin'de uyuşturucu operasyonunda yakalanan 5 zanlı tutuklandı

23.10.2026 - 21:48

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz, Budapeşte'de çeşitli temaslarda bulundu

23.10.2026 - 21:47
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam