Spor
Şalpazarı’ndaki turnuvaya 'Vakfıkebir 14 Şubat' damga vurdu
Trabzon Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen, “Kaymakamlık Ferdi Masa Tenisi Turnuvası”, 28-29 Nisan 2025 tarihlerinde Şalpazarı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Yayınlama: 10.05.2025 - 23:10
Mustafa ÖZCAN/TRABZON-BHA
Trabzon Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen, “Kaymakamlık Ferdi Masa Tenisi Turnuvası”, 28-29 Nisan 2025 tarihlerinde Şalpazarı Spor Salonu’nda gerçekleştirildi. Çevre ilçelerden sporcuların da katıldığı turnuvada 56 sporcu kıyasıya mücadele etti.
Dört ayrı kategoride düzenlenen turnuva boyunca heyecan dolu anlar yaşandı. Müsabakalar final karşılaşmasıyla sona erdi. Turnuvada Minik Erkekler dalında 1. Berat Kızkaban, 2. İshak İnan, Bayanlar dalında 1. Beray Yavuzyılmaz, 2. Ezginaz Öztürk, 3. Damla Akın, 15-25 Yaş Erkekler Dalında 1. Resul Özkul, 2. Miraç Çabuk, 3. Ramazan Ali Kaya, 25 Yaş Erkekler Dalında da 1. Yavuz Çalış, 2. Savaş Akdemir, 3. de Muhammet Ali Demirci oldu.
Uluslararası Hakem Şevki Küçükyıldız’ın yönettiği karşılaşmalar sonunda 3. olan sporculara ödüllerini Gazeteci Turgay İkinci, 2. olan sporculara ödüllerini Şalpazarı Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Murat Ayaz ve 1. olan sporculara da ödüllerini Şalpazarı Kaymakamı Semih Memiş verdi.
Gençlik ve Spor İlçe Başkanı Murat Ayaz ve Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübü Başkanı Yavuz Çalış ile birlikte final karşılaşmasını izleyen Şalpazarı Kaymakamı Semih Memiş, ödül töreninde yaptığı konuşmada; komşu ilçelerden turnuvaya katılan spor kulüpleri yöneticilerine ve sporculara teşekkür etti. Kaymakam Semih Memiş, böylesine güzel bir organizasyonu başarıyla gerçekleştiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü personeline de ayrıca teşekkür etti.
Şalpazarı’nda düzenlenen Masa Tenisi Turnuvasına Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübü sporcuları damga vurdu. Kulübün turnuvaya katılan 7 sporcusunun tamamı kürsüye çıkarak büyük başarıya imza attı.
Vakfkıkebir 14 Şubat Kulübü Başkanı Yavuz Çalış elde ettikleri başarı sonrası yaptığı açıklamada, “Şalpazarı ilçemizde böylesine güzel bir turnuvanın gerçekleştirilmesi masa tenisi sporunun tabanı ve halka yayılması açısından çok önemli. İlçe Kaymakamı ve İlçe Spor Müdürünün misafirperverlikleri bizleri ayrıca mutlu etti. Geleneksel olarak düzenlenen bu turnuvaya sonraki zamanlarda da Vakfıkebir 14 Şubat Spor Kulübü olarak destek verip katılım sağlayacağız” diye konuştu.
Son Haberler
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, TRT World Forum 2026'da konuştu:
07.11.2026 - 15:07
Akyaka'da kamu hizmetleri ve kurumlar arası koordinasyon görüşüldü
07.11.2026 - 15:00
Uşak'ta 9 masaj salonuna fuhuş operasyonu: 13 tutuklama
07.11.2026 - 14:54
AK Parti Uşak heyetinden Diyanet İşleri Başkanı Arpaguş'a ziyaret
07.11.2026 - 14:52
Uşak'ta mantar zehirlenmesi uyarısı: Yapay zekâ uygulamalarına güvenmeyin
07.11.2026 - 14:51
Kaymakam Karagül: "Milas yol üstü bir kasaba değil, bir üretim ve kültür başkenti"
07.11.2026 - 14:49
Ali Hızar'dan Avrupa'daki Kayseri derneklerine birlik çağrısı
07.11.2026 - 14:48
Uşak Havalimanı'nın ihtiyaçları DHMİ'de görüşüldü
07.11.2026 - 14:48
Düzce Kuzu Kestanesi toptancı pazarında satışlar başladı
07.11.2026 - 14:35
DSİ 24. Bölge Müdürlüğünden Kağızman ve Tuzluca barajlarında teknik inceleme
07.11.2026 - 14:32
Son Makaleler
Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi
90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları
Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri
Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi
Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar
Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik
Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!
Kategoriler