Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Malatya Esenlik, Kasap Olarak Değerlendirilmek Üzere Yeni Personel Alımı Yapacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi'nin hayata geçirdiği ‘Malatya İstihdam Merkezi’ aracılığıyla Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, kasap olarak değerlendirilmek üzere personel alımı yapacak. 22-40 yaş arası kişiler için iş fırsatı!

Yayınlama: 21.02.2025 - 15:06
Paylaş:

Malatya'da İstihdam Merkezi aracılığıyla Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi kasap pozisyonu için personel arıyor! Başkan Sami Er destekli proje kapsamında, iş arayanlar yeni bir kariyer fırsatı yakalayabilir. Detaylar haberimizde!

Vatandaşların her türlü sorununa çözüm bulmaya gayret eden Malatya Büyükşehir Belediyesi, hayata geçirdiği ‘Malatya İstihdam Merkezi’ iş arayanlarla işvereni buluşturuyor.   

Büyükşehir Belediye Başkanı Sami Er’in hayata geçirdiği projeler arasında yer alan Malatya İstihdam Merkezi’ iş arayanların kariyerlerini geliştirmeye de fırsat sunuyor. Personel ihtiyacını karşılamak adına başvuru yapan şirketler arasında yer alan Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi, ihtiyaç duyduğu personel alımı için Malatya İstihdam Merkezi üzerinden ilana çıktı.

Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi bünyesinde kasap olarak değerlendirilmek üzere personel alımı gerçekleştirilecek. Aşağıda belirtilen vasıflara sahip 22-40 yaş arası personel alımı yapılacaktır.

 

Malatya Büyükşehir Belediyesi tarafından desteklenen projeler arasında yer alan ‘Malatya İstihdam Merkezi’, Esenlik İmar İnşaat ve Ticaret Anonim Şirketi için personel alımı fırsatı sunmaktadır. Kasap olarak görevlendirilmek üzere yapılacak alımlar, 22-40 yaş aralığındaki adayları kapsamaktadır. İş arayanların bu fırsatı değerlendirmesi ve kariyerlerine yeni bir yön vermeleri beklenmektedir.

Son Haberler

Fenerbahçe’den Çorum FK deplasmanında gol şov! 5-0

08.11.2026 - 18:00

Türk Dünyası Genç Sinemacılar İstanbul’da buluştu: Ortak sinema ve kültür geleceği için adım

08.11.2026 - 17:33

Ana Yol Partisi’nde Karakurt yeniden başkan, ilk 100 günün reform takvimi açıkladı

08.11.2026 - 17:31

İstanbul’da korkutan olay: Eğitim uçağı pistten çıktı

08.11.2026 - 17:20

Başkentte kar sürprizi: Beypazarı’nın yüksekleri beyaz örtüyle kaplandı

08.11.2026 - 17:16

COP31’de Sıfır Atık seferberliği: Antalya’da köyden zirve alanına dönüşüm

08.11.2026 - 17:09

Van'ın Muradiye ilçesi kar yağışıyla beyaza büründü

08.11.2026 - 17:07

Kuzgun Köyü’nde anlamlı gün: Şanlı bayrağımız kalede dalgalandı

08.11.2026 - 17:03

COP31 için Antalya’da yollar yeniden düzenleniyor: İşte kapatılacak güzergâhlar

08.11.2026 - 16:33

Suwen Kadın Futbol Süper Ligi

08.11.2026 - 16:27
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam