Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Kocaeli Valisi Aktaş, bayram trafiği tedbirlerini denetledi:

- "İl Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımızdan toplam 10 binin üzerinde arkadaşımız sahada olacak"

Yayınlama: 23.05.2026 - 16:47
Paylaş:

KOCAELİ (AA) - Kocaeli Valisi İlhami Aktaş, Kurban Bayramı tatili boyunca kentte 10 binin üzerinde jandarma ve emniyet personelinin görev yapacağını bildirdi.

Vali Aktaş, kentte bayram trafiği tedbirlerine yönelik incelemelerde bulundu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nda bulunan Çayırköy Otoyol Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Aktaş, gazetecilere, görevli personelin bayram tatilinin başlangıç ve bitiş tarihlerini de kapsayacak şekilde sahada olacağını söyledi.

Aktaş, vatandaşların huzur ve güven içerisinde bayramını geçirmesi için emniyet ve jandarma ekiplerinin görev başında olacağını belirterek, İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, Ticaret İl Müdürlüğü ve ilgili kurumların da 24 saat esaslı çalışacağını kaydetti.

Vatandaşlara trafik kurallarına, trafik işaret ve işaretçilerine uymaları uyarısında bulunan Aktaş, bayramı "sıfır ölüm" sloganıyla geçirmek istediklerini ifade etti.

Aktaş, amaçlarının vatandaşın gideceği yere sağ salim varmasını sağlamak olduğunu vurgulayarak, "Arkadaşlarımız kendi üzerlerine düşen görevi yapıyorlar. Her türlü denetimi, uygulamayı, yol göstericiliği yapacaklar, rehberlik edecekler ama vatandaşlarımızın da bu kurallara uymaları önem arz ediyor." dedi.

Otoyolların Kocaeli kesimindeki trafik yoğunluğunun dün akşam saatlerinden itibaren sürdüğünü dile getiren Aktaş, "Asıl yoğunlukların dönüşte had safhaya ulaşacağını, gidişlerde biraz daha günlere yayıldığını görüyoruz ama an itibarıyla normal günlere göre TEM'de yüzde 40, Kuzey Marmara'da yüzde 70'in üzerinde artış var." diye konuştu.

Aktaş, vatandaşlara radar tuzağı kurulmayacağını belirterek, "İl Emniyet Müdürlüğümüz ve Jandarma Komutanlığımızdan toplam 10 binin üzerinde arkadaşımız sahada olacak." dedi.

Vali Aktaş'a, İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman ve İl Jandarma Komutanı Albay Murat Bozkurt eşlik etti.





# jandarma ve emniyet personeli # Kocaeli # Kocaeli Valisi İlhami Aktaş # kurban bayramı # tatil
Son Haberler

Antalya'da bir evde çıkan yangın söndürüldü

15.10.2026 - 19:27

TİMBİR ve ASBÜ’den kültürel endüstrilerin geleceğine ışık tutan panel

15.10.2026 - 19:08

Afrika Enerji Haftası, enerji sektörünün önde gelen temsilcilerini Cape Town'da buluşturdu

15.10.2026 - 18:47

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Ürdün Senatosu Başkanı Faisal Al Fayez ile bir araya geldi

15.10.2026 - 18:47

Dermatolog ve plastik cerrahi uzmanları Antalya'da buluştu

15.10.2026 - 18:07

Çorum'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı

15.10.2026 - 18:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Uluslararası eğitimde artık yeni bir ligdeyiz”

15.10.2026 - 17:59

RİDEF’ten “Rize’ye Sözümüz Var” buluşması: "I. Naylaltı Sohbetleri" gerçekleştirildi

15.10.2026 - 17:55

İnegöl Belediyesi’nin ev sahipliğinde 55. MODEF EXPO heyecanı başladı

15.10.2026 - 17:49

Kars Valisi Ziya Polat, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi

15.10.2026 - 17:43
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam