Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
⌂
Anasayfa ›Bilim
Bilim

Kırıkkale'de atık yönetimi mercek altına alındı

Kırıkkale Valisi H. Engin Sarıibrahim, evsel ve tıbbi atıkların yönetimi ile çevre koruma faaliyetlerinin yürütüldüğü Kırıkkale Katı Atık Yönetimi Belediyeler Birliği bünyesindeki tesislerde incelemelerde bulundu.

Yayınlama: 06.11.2026 - 16:23
Paylaş:

KIRIKKALE - BHA

Kırıkkale Valisi H. Engin Sarıibrahim, evsel ve tıbbi atıkların yönetimi ile çevre koruma faaliyetlerinin yürütüldüğü Kırıkkale Katı Atık Yönetimi Belediyeler Birliği bünyesindeki tesislerde incelemelerde bulundu. Ziyarette Vali Sarıibrahim'e, Vali Yardımcısı Recep Yüksel ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Uğur Atar eşlik etti.

Kırıkkale'de çevre koruma ve atık yönetimi alanında yürütülen çalışmalar kapsamında, Kırıkkale Valisi H. Engin Sarıibrahim ve beraberindeki heyet, Kırıkkale Katı Atık Yönetimi Belediyeler Birliği bünyesinde faaliyet gösteren tesisleri ziyaret etti.

Vali Sarıibrahim tesislerde incelemelerde bulundu

Vali Sarıibrahim'e incelemeleri sırasında Vali Yardımcısı Recep Yüksel ile Kırıkkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Uğur Atar eşlik etti.

Gerçekleştirilen ziyarette, evsel ve tıbbi atıkların yönetimine yönelik faaliyetlerin yürütüldüğü tesisler yerinde incelendi.

Kırıkkale'de çevre koruma çalışmaları

Kırıkkale Katı Atık Yönetimi Belediyeler Birliği bünyesinde faaliyet gösteren tesisler, kentte oluşan atıkların yönetimi ve çevre koruma çalışmalarında önemli bir görev üstleniyor.

Evsel ve tıbbi atıkların uygun yöntemlerle yönetilmesi, çevre kirliliğinin önlenmesi ve halk sağlığının korunması açısından önem taşıyor.

Kırıkkale Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü tarafından paylaşılan bilgilere göre, gerçekleştirilen inceleme ziyaretinde atık yönetimi ve çevre koruma faaliyetlerinin yürütüldüğü tesisler değerlendirildi.

 

Son Haberler

Emre Belözoğlu için imza töreni yapıldı

06.11.2026 - 18:18

Türkiye SKIL Enduro ve ATV Şampiyonası heyecanı yarın Rize'de başlayacak

06.11.2026 - 17:37

Anadolu'nun yaban koyunları doğaya geri dönüyor

06.11.2026 - 17:28

Katledilen Öğretmen Hilal Mete gözyaşlarıyla son yolculuğuna uğurlandı

06.11.2026 - 17:25

TBMM Başkanı Kurtulmuş, Malatya'da 3 tesisin açılışını gerçekleştirdi

06.11.2026 - 17:17

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Malezya Başbakan Yardımcısı Hamidi'yi kabul etti

06.11.2026 - 17:17

İstanbul barajlarında doluluk yüzde 61,5'e yükseldi

06.11.2026 - 17:14

Yeşilyurt Belediye Meclisi'nde 80 taşınmazın satışı gündeme geldi

06.11.2026 - 17:11

Başkan Geçit, Bindal Mahallesi'ndeki yol çalışmalarını inceledi

06.11.2026 - 17:09

İstanbul'da hava kirliliği ekimde yüzde 10,3 arttı

06.11.2026 - 17:09
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam