Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

İzmir’de Aşk Dolu Bir Festival: Sevgililer Günü Coşkusu

İzmir'de 12 Şubat akşamı başlayan ve 16 Şubat'a kadar devam edecek festival kapsamında aşk temalı fotoğraf çekim alanları, hediyelik eşya ve yeme içme stantları ile renklendi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Orkestrası'nın unutulmaz konseri ile çiftler, sevgilerini dans ederek gösterdi.

Yayınlama: 14.02.2025 - 16:16
Paylaş:

İzmir'de gerçekleşen aşk dolu festivalde, sevgililer için özel fotoğraf çekim alanları ve unutulmaz konserlerle dolu bir program sunuldu. İzmir Büyükşehir Belediyesi Orkestrası'nın performansıyla festivale katılan çiftler, sevgilerini coşkuyla kutladı.

12 Şubat akşamı açılan ve 16 Şubat’a kadar sürecek festival kapsamında aşk temalı fotoğraf çekim alanları hazırlandı. Festival alanına hediyelik eşya ve yeme içme stantları da kuruldu. 14 Şubat Sevgililer Günü’ne özel konser programı da hazırlandı. Kültürpark Kaskatlı Havuz bölgesinde düzenlenen ilk konserde, İzmir Büyükşehir Belediyesi Orkestrası sahne aldı. İzmirliler sevginin en yoğun hissedildiği bu özel günde konser coşkusu da yaşadı, çiftler dans ederek birbirlerine sevgilerini gösterdi.

“SEVMEYİ BİLENE HER GÜN 14 ŞUBAT”

Konser alanındaki çiftlerden Göksu Mumcu ve Göksel Çağmar, “Sevmeyi bilenler için her gün 14 Şubat olmalı. Festival alanı çok güzel, orkestra harika. Festivaller hep olmalı ki insan sevgilisini yanına alıp gezebilsin, eğlenebilsin” dedi.

Festivale katılan Emircan Taşer ise sevgilisi ile dolu dolu bir 14 Şubat programı hazırladıklarını belirtti. Taşer, “Festival gayet güzel. Bugün sevgilimle kahvaltı yaptık, sahilde gezip kahve içtik. Ardından festivale geldik. Festival için teşekkür ederiz. Herkes birbirini sevsin. Dünya sevince güzel” diye konuştu.

Festivale eşiyle katılan Erdal Deringöz “Barış dolu ve sevgi dolu yıllarımız olsun. İzmir Büyükşehir Belediyesi iyi çalışıyor, festival güzel” derken, Döndü Deringöz de “Festival alanını güzel bulduk. Herkesin Sevgililer Günü kutlu olsun” sözlerine yer verdi.

İzmirliler, Kültürpark Kaskatlı Havuz bölgesinde düzenlenen festivale büyük ilgi gösterdi. Festival alanındaki konser coşkusunu yaşayan çiftler, sevgilerini dans ederek ve birbirlerine sarılarak gösterdi. Festivaldeki atmosfer, sevginin en yoğun hissedildiği 14 Şubat'a özel bir kutlama şeklinde yorumlandı. Festival katılımcıları, aşkın ve sevginin önemini vurgulayarak, birbirlerine sevgi dolu mesajlar iletti.

Son Haberler

Samsun-Ankara kara yolunda kar yağışı etkili oluyor

08.11.2026 - 10:27

Safranbolu'nun tarihi yapıları beyaza büründü

08.11.2026 - 10:27

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Karabağ ziyareti ve Trump ile telefon görüşmesi

08.11.2026 - 10:02

Ampute Futbol Milli Takımı, Dünya Kupası'nın son hazırlıklarını Antalya'da yapıyor

08.11.2026 - 09:47

Azerbaycan’ın Karabağ zaferinde 6 yıl geride kaldı

08.11.2026 - 09:41

Hakkari’de göçmen kaçakçılığı operasyonu: 63 kişi yakalandı

08.11.2026 - 09:35

Altın piyasasında pazar mesaisi: Gram altın ne kadar?

08.11.2026 - 09:32

Efes, antik dünyanın kültürel ve dini mirasına ışık tutuyor

08.11.2026 - 09:29

Süper Lig’de heyecan sürüyor: İşte günün maç programı

08.11.2026 - 09:25

Galatasaray kazandı, son sözü Amed SK söyledi! 4-3’lük maç

08.11.2026 - 09:16
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam