Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
Anasayfa Ekonomi
Ekonomi

Hazine ve Maliye Bakanlığı Stok Vergisi İddialarını Yalanladı

Hazine ve Maliye Bakanlığı, stok vergisi getirileceği yönündeki haberleri yalanlayarak kamuoyunu bilgilendirdi. Gerçeği yansıtmadığını belirten bakanlık, Enflasyon farkı stok vergisi adı altında bir vergi uygulamasının olmadığını vurguladı.

Yayınlama: 06.04.2025 - 09:49
Paylaş:

Hazine ve Maliye Bakanlığı stok vergisi iddialarını yalanladı! Gerçeği ortaya çıkıyor. Enflasyon farkı stok vergisi haberleri asılsız çıktı. Detaylar haberimizde!

ANKARA-BHA Hazine ve Maliye Bakanlığı, “stok vergisi getirileceği” yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını belirterek kamuoyunu bilgilendirdi. Bakanlıktan yapılan yazılı açıklamada, bir basın yayın organında yer alan “Şimşek, stoktan vergi alma peşinde” başlıklı haberdeki iddiaların asılsız olduğu vurgulandı. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bakanlığımızın, haberde öne sürüldüğü şekilde 'Enflasyon farkı stok vergisi' adı altında bir vergi uygulamasına yönelik herhangi bir çalışması kesinlikle bulunmamaktadır. Bu tür haberler doğruluğu teyit edilmeden yayımlanmakta ve spekülatif nitelik taşımaktadır. Kamuoyunun bu tür iddialara itibar etmemesi önemle rica olunur.”

Hazine ve Maliye Bakanlığı, stok vergisi getirileceği yönündeki haberleri yalanlayarak kamuoyunu bilgilendirdi. Bakanlık tarafından yapılan açıklamada, Enflasyon farkı stok vergisi adı altında herhangi bir vergi uygulamasının olmadığı belirtildi. Haberde yer alan iddiaların asılsız olduğu vurgulanırken, doğruluğu teyit edilmemiş ve spekülatif nitelik taşıdığı ifade edildi. Kamuoyuna yapılan uyarıda, bu tür haberlere itibar edilmemesi önemle rica edildi.

# Hazine ve Maliye Bakanlığı # stok vergisi # Enflasyon farkı stok vergisi
Son Haberler

Pendik'te bir caminin depo bölümünde ​​​​çıkan yangın söndürüldü

08.09.2026 - 03:17

GÜNCELLEME 2 - Antalya'da ormanlık ve tarım arazilerinin bulunduğu alanda çıkan yangına müdahale ediliyor

08.09.2026 - 01:32

Esenler'de 3 kişiyi silahla yaralayan şüpheli yakalandı

08.09.2026 - 00:47

Kilis'te ambalaj fabrikasında çıkan yangın kontrol altına alındı

08.09.2026 - 00:02

Mardin 1969 Spor-Bodrum FK maçının ardından

07.09.2026 - 23:47

Siirt'te çıkan orman yangını söndürüldü

07.09.2026 - 23:47

Düzce'de çalılık alan yangını ormana sıçramadan söndürüldü

07.09.2026 - 23:02

Milli para yüzücü Defne Kurt, Avrupa şampiyonu oldu

07.09.2026 - 22:02

İHH, Halep'te 360 öğrencilik ilkokul açtı

07.09.2026 - 21:47

2026 Avrupa Para Yüzme Şampiyonası'nın açılış töreni, Kocaeli'de düzenlendi

07.09.2026 - 21:32
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam