Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
⌂
Anasayfa ›Gündem
Gündem

Düzce'de "Türkiye Sohbetleri" toplantısı düzenlendi

Yayınlama: 07.02.2026 - 17:32
Paylaş:

DÜZCE (AA) - Düzce'de Türkiye Yüzyılı vizyonu kapsamında "Türkiye Sohbetleri" toplantısı yapıldı.

Düzce Valiliği ve Sivil Dayanışma Platformu tarafından Kalıcı Konutlar bölgesindeki Erguvan Sosyal Tesisleri'nde düzenlenen toplantıda konuşan Vali Mehmet Makas, Türkiye Yüzyılı'nda Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde kutlu yürüyüş, yeniden diriliş, inşa ve ihya yoluna girildiğini söyledi.

Makas, bu yolda herkesin kenetlenmesi gerektiğini vurgulayarak, "86 milyon birbirini sevecek ve böylece Türkiye Yüzyılı'na emin adımlarla yürüyeceğiz. Özlenen, beklenen, Türk milletinin dünyaya nizam vermesidir. Mazlum coğrafyalarda tekrar adaleti ve hoşgörüyü tesis etmesi, inşallah gerçekleşecek." dedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı ve Cumhurbaşkanlığı Sağlık Politikaları Kurulu Üyesi Ahmet Selim Köroğlu da Türkiye Yüzyılı vizyonunu, tek bayrak, tek millet, tek, devlet ve tek vatan düsturu çerçevesinde her vatandaşın daha müreffeh, demokratik, terörden arındırılmış, tam bağımsız Türkiye'ye kavuşması ideali olarak tanımladı.

Cumhurbaşkanı Danışmanı ve Sivil Dayanışma Platformu Başkanı Ayhan Oğan da "Terörsüz Türkiye" sürecine değinerek, "Bu sürecin esas ismi, Terörsüz Türkiye'ye geçiş sürecidir. Bu sürecin temel hedefi, Türkiye'deki siyasetin, siyasi partilerin ve Türkiye Büyük Millet Meclisinin terör vesayetinden arındırılmasıdır. Bölge halkının üzerine kümelenen terör baskısından arındırılması, terör örgütünün silahsızlandırılması ve yok edilmesidir." diye konuştu.

AK Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Aydoğan Ahıakın ve İstanbul Topkapı Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kerem Alkin'in de konuşma yaptığı programa Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nedim Sözbir, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erdoğan Bıyık, AK Parti İl Başkanı Hasan Şengüloğlu, MHP İl Başkanı İlhami Caboğlu, Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Günden, iş dünyası ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

# "Cumhuriyetin 100. Yılında Türkiye Yüzyılı Vizyonu" # düzce # program # "Türkiye Sohbetleri"
Son Haberler

Afrika Enerji Haftası, enerji sektörünün önde gelen temsilcilerini Cape Town'da buluşturdu

15.10.2026 - 18:47

Dermatolog ve plastik cerrahi uzmanları Antalya'da buluştu

15.10.2026 - 18:07

Çorum'da 3 aracın karıştığı trafik kazasında 2 kişi yaralandı

15.10.2026 - 18:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan: “Uluslararası eğitimde artık yeni bir ligdeyiz”

15.10.2026 - 17:59

İnegöl Belediyesi’nin ev sahipliğinde 55. MODEF EXPO heyecanı başladı

15.10.2026 - 17:49

Kars Valisi Ziya Polat, vatandaşların talep ve sorunlarını dinledi

15.10.2026 - 17:43

Mustafa Gür, TASKK Genel Başkan Yardımcılığı görevine getirildi

15.10.2026 - 17:28

Tekirdağ'da ruhsatsız silah operasyonunda 10 zanlı gözaltına alındı

15.10.2026 - 17:27

Av. Altıparmak’tan sel ve taşkın mağdurlarına hukuki yol haritası

15.10.2026 - 17:27

Bakan Çiftçi: “Bütün imkânlarımızı seferber etmiş durumdayız”

15.10.2026 - 17:23
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam