Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yangının sorumluları hesap verecek!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bolu Kartalkaya'daki otel yangınıyla ilgili sorumlulardan hesap sorulacağını belirtti.
Yayınlama: 21.01.2025 - 15:48
ANKARA-BHA
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Bolu Kartalkaya'da bir otelde çıkan yangında hayatını kaybedenler için başsağlığı dileyerek, yangının sorumlularından hesap sorulacağını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve sorumlulardan hesap sorulması için gereken her türlü adım atılmaktadır." dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Ankara 8. Olağan İl Kongresi’nde yaptığı konuşmada, Kartalkaya’daki yangınla ilgili üzüntüsünü dile getirerek, yangında hayatını kaybedenlere rahmet, yaralılara ise acil şifalar diledi. Cumhurbaşkanı, "Yangının hemen ardından İçişleri, Sağlık, Çalışma ve Sosyal Güvenlik ile Kültür ve Turizm bakanlarımız, gerekli çalışmaları yürütmek üzere Bolu’ya gönderildi." dedi.
Adli ve idari soruşturma başlatıldı
Yangın felaketi sonrası soğutma çalışmalarının sürdüğünü belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, olayın çıkış sebebinin araştırılması için hem idari hem de adli tahkikat başlatıldığını ifade etti. Cumhurbaşkanı, 6 cumhuriyet savcısı ve bilirkişi heyeti görevlendirildiğini duyurdu. "Olayın tüm yönleriyle aydınlatılması ve sorumlulardan hesap sorulması için gereken her türlü adım atılmaktadır." diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yangınla ilgili sürecin yakından takip edildiğini belirtti.
"Acımız çok büyük"
Cumhurbaşkanı Erdoğan, acılarının büyük olduğunu belirterek, "Bugün uzun uzun konuşmak isterdim, ancak acımız çok büyük, yürek yangınımız çok büyük." dedi. Konuşmasına devam eden Erdoğan, AK Parti’nin milletin hizmetinde olduğunu vurguladı. Partisinin 14 Ağustos 2001’de kurulduğunu hatırlatarak, "AK Parti’nin kurucusu, sahibi ve hâmisi milletimizin kendisidir." dedi.
Son Haberler
"Kazlıçeşme'nin Altı Asırlık Hafızası" sergisi kapılarını açtı
07.11.2026 - 02:17
Viyana'da "Gelenekli Türk Sanatları Konferansı" düzenlendi
07.11.2026 - 00:57
Kars'ta seyir halindeyken alev alan otomobil kullanılamaz hale geldi
07.11.2026 - 00:17
Bursa'da atıl fabrikada çıkan yangın söndürüldü
07.11.2026 - 00:17
Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 4 şüpheli tutuklandı
07.11.2026 - 00:17
Rize'de bariyerlere çarpan otomobilin sürücüsü yaralandı
06.11.2026 - 23:38
TRT World Forum 2026'da "Uluslararası Hukuk ile İnsani Çöküşün Kesişiminde Gazze" paneli düzenlendi
06.11.2026 - 23:37
Kayseri'de Seyyid Burhaneddin'i anma etkinlikleri sona erdi
06.11.2026 - 23:37
Mısır'ın başkenti Kahire'de "Trabzon Tanıtım Resepsiyonu" düzenlendi
06.11.2026 - 23:37
TRT World Forum 2026'da "Uluslararası Sistemde Amerikan Paradoksu" oturumu düzenlendi
06.11.2026 - 22:57
Son Makaleler
Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi
90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları
Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri
Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi
Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar
Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik
Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!
Kategoriler