Kitahaber.com | Gündem Haberleri ve Daha Fazlası
⌂
Anasayfa ›Bilim
Bilim

Beypazarı’nda 3 öğrenci Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ne katılmaya hak kazandı

Beypazarı Şehit Mehmet Çifci İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Hümeyra Bingöl, Akif Güneş ve Ömer Said Ören, üç aşamalı seçme sınavını başarıyla tamamlayarak Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ne kayıt hakkı kazandı.

Yayınlama: 13.10.2026 - 16:14
Paylaş:

Yaşar TONBAK -BHA

Cumhurbaşkanlığının İlk 100 Günlük İcraat Programı kapsamında hayata geçirilen Deneyap Teknoloji Atölyeleri seçme sınavlarında, Beypazarı Şehit Mehmet Çifci İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri önemli bir başarı elde etti. Okuldan sınavlara katılan 15 öğrenciden 3’ü, üç aşamalı seçme sürecini başarıyla tamamlayarak atölyelere katılmaya hak kazandı.

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı, Gençlik ve Spor Bakanlığı, TÜBİTAK ve Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) iş birliğiyle yürütülen seçme sınavlarında öğrenciler, ilk iki aşamanın ardından uygulama sınavına katıldı. Hümeyra Bingöl, Akif Güneş ve Ömer Said Ören, uygulama sınavını da geçerek Deneyap Teknoloji Atölyeleri’ne kayıt hakkı elde etti.

Öğrencilerin elde ettiği başarının ardından Okul Müdürü İsmail Yılmaz, Fen Bilgisi Öğretmeni Muhammed Uğur Özkan ve başarılı öğrenciler, Beypazarı İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu tarafından kabul edildi.

Kabul sırasında Okul Müdürü İsmail Yılmaz ve Fen Bilgisi Öğretmeni Muhammed Uğur Özkan, sınav süreci ve öğrencilerin başarısı hakkında İlçe Milli Eğitim Müdürü Adem Uslu’ya bilgi verdi.

Öğrencileri, okul müdürünü ve öğretmenlerini tebrik eden Uslu, elde edilen başarıdan gurur duyduklarını belirterek öğrencilere teknoloji yolculuklarında başarılar diledi.

 

Son Haberler

Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Bulut, Bişkek'te Kırgız İç Birlikleri Komutanlığını ziyaret etti

13.10.2026 - 19:17

İstanbul'da akşam saatlerinde trafik yoğunluğu yüzde 89'a çıktı

13.10.2026 - 18:37

Galatasaray’dan Devler Ligi’nde Barcelona sınavı! RAMS Park’ta büyük gece

13.10.2026 - 18:00

Elazığ’ın su ürünleri potansiyeli uluslararası vitrine çıkıyor

13.10.2026 - 17:39

Malatya’da bir ilk: Yapay Zekâ Mühendisliği Doktora Programı açıldı

13.10.2026 - 17:32

Kars Valisi Ziya Polat’tan esnaf ziyareti

13.10.2026 - 17:30

Yeşilyurt Belediyesi’nden hasta ve yakınlarına sıcak çorba ikramı

13.10.2026 - 17:28

Malatya Turgut Özal Üniversitesi, 12 projeyle COP31’de yer alacak

13.10.2026 - 17:27

Malatya merkezli 7 ilde yıkım operasyonu: 14 tutuklama

13.10.2026 - 17:24

Bakan Bak: Zonguldak'a güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz

13.10.2026 - 17:23
Son Makaleler

Ekosistem Dengesi ve İnsan Etkisi

90'ların Moda Rüzgarı ve Günümüz Yansımaları

Dijital Çağın Gölgesinde: Teknolojinin Psikolojik Derinlikleri

Adaletin Teminatı: Masumiyet Karinesi

Modernleşme, Ekonomik Büyüme ve Kentin Yüzünü Değiştiren Yıllar

Veri Okyanusunda Yolculuk: Dijitalleşen Dünya ve Gizemli Dijital Kölelik

Dijital Devrimin Komik Yüzü: Türk Televizyonlarının İnternetle Dansı!

Kategoriler
Bilim Çevre Dünya Eğitim Ekonomi Gezi Gündem Kültür-Sanat Magazin Sağlık Spor Teknoloji Yaşam