6 Şubat 2026 Cuma
DOLAR 43.62 ₺
EURO 51.47 ₺
STERLIN 59.32 ₺
G.ALTIN 6,837.99 ₺
BTC 64,699.12 $
ETH 1,914.48 $
BİST 0.00

    AK Parti’ye Türkiye Genelinde Yoğun Katılımlar

    BilimAnkara 5
    Yayınlama: 6 Şubat 2026 Cuma 14:11
    ads

    AK Parti’ye yönelik katılımlar Türkiye genelinde artarak devam ediyor. AK Parti Teşkilat Başkanı Ahmet Büyükgümüş’ün koordinasyonunda, Teşkilat Başkan Yardımcıları Haydar Ali Yıldız, Yahya Çelik ve Hakan Aksu'nun sahadaki çalışmalarıyla birçok ilde dikkat çeken katılım programları gerçekleştirildi.

    AK Parti’ye Türkiye Genelinde Yoğun Katılımlar

    ANKARA / BHA

    Son dönemde Gaziantep, Tekirdağ, Çanakkale ve Diyarbakır’da düzenlenen programlarda her ilde en az bin kişinin AK Parti’ye katıldığı belirtildi.

    Gaziantep’te Gelecek Partisi’nden yaklaşık 400 kişilik bir grubun rozet takarak AK Parti’ye katılması öne çıkan gelişmeler arasında yer aldı.

    Ayrıca Alevi toplumunu temsil eden cem evi, dernek ve vakıflardan yaklaşık 230 yapının da AK Parti’ye katılım kararı aldığı ifade edildi.

    Katılımların önümüzdeki günlerde de sürmesi beklenirken, 5 Nisan’da Antalya’da yaklaşık 5 bin, Balıkesir’de ise 2 bin kişilik yeni katılım programlarının yapılacağı bildirildi.

    AK Parti teşkilatlarının yürüttüğü çalışmaların, farklı toplumsal kesimlerden karşılık bulduğu ve katılım sürecinin önümüzdeki dönemde de genişleyerek devam edeceği ifade edildi.

    Bu süreçte, sahadaki organizasyonlarda Rizeli bir isim olan Cumhurbaşkanı Erdoğan sevgisi ile bilinen Taner Diş’in de aktif rol aldığı vurgulandı.

    İlk Yorumu Sen Yaz
    code